%(status_msg)s

Welkom aan Boord met %(portal_sponsor)s

%(portal_sponsor)s bied u in samenwerking met Stichting Wireless Leiden op deze locatie internet aan. Twee ``huisregels'':
  1. Het gebruik van het Wireless Leiden netwerk en de internettoegang zijn kostenloos en u hoeft zich niet aan te melden. Maar u dient zich te houden aan de Nederlandse wetgeving en geen schade toe te brengen of ongemak te veroorzaken voor anderen.
  2. Stichting Wireless Leiden en %(portal_sponsor)s accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook die is ontstaan door of verband houdt met het gebruik van het netwerk.

Wij wensen u nog een fijne dag,
%(portal_sponsor)s & Stichting Wireless Leiden

PS: Voor de techneuten: TCP:80 (HTTP) en TCP:443 (HTTPS) zijn toegestaan


Internettoegang

U bent verbonden met het lokale Wireless Leiden network. Om te internetten moet u in uw browser een 'proxy' instellen en hieronder op 'accoord' klikken. Afhankelijk van de locatie kan het ook zonder proxy-instelling, maar de snelheid zal in het algemeen lager zijn.

Instellen proxy in browser

In Firefox: ga naar Edit->Preferences->Advanced->Network->Settings.
Handmatige proxy-configuratie: vul in HTTP proxy: proxy.wleiden.net port 3128.
Gedetailleerde instructies kunt u vinden op onze website.

N.B. U kunt alleen internetten via uw webbrowser, andere toepassingen zoals Microsoft Outlook zijn niet mogelijk. Gebruik webmail om te e-mailen.

Eerlijk gebruikmaken van Wireless Leiden

Het gebruik van het Wireless Leiden netwerk en de internettoegang zijn kostenloos en u hoeft zich niet aan te melden. Maar u dient zich te houden aan de Nederlandse wetgeving en geen schade toe te brengen of ongemak te veroorzaken voor anderen.
De Stichting Wireless Leiden accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook die is ontstaan door of verband houdt met het gebruik van het netwerk.
Geef hieronder aan of u accoord gaat met deze voorwaarden:

Welcome to Wireless Leiden

Internet access

You are connected to the local Wireless Leiden network. To use one of the gateways (proxies) to Internet you have to specify a proxy in your web browser.
For instance in Firefox go to Edit->Preferences->Advanced->Network->Settings.
Manual proxy configuration: specify HTTP proxy: proxy.wleiden.net port 3128.
Detailed instructions can be downloaded from our website.

Please note that you can only access the internet via your webbrowser, use of other applications like Microsoft Outlook is not possible (you have to use webmail).

Fair Use of Wireless Leiden

The use of the Wireless Leiden network and the internet connection are free and no registration is required. However, you should refrain from any illegal activity and not provide harm of any kind or inconvenience to other users.
The Wireless Leiden Foundation does not accept any responsibility whatsoever for damage related to or originated from the use of the network.


Wireless Leiden Homepage

More options


Technical Details:
%(tech_footer)s